Στο πλαίσιο δράσεων του HR Community το skywalker.gr διοργανώνει εκπαιδευτική ημερίδα HRM την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 από τις 09:30 μέχρι τις 18:00 στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Γρ. Λαμπράκη 4, 546 36 Θεσσαλονίκη.

Σκοπός της ημερίδας είναι να παρασχεθεί το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο στους συμμετέχοντες, ώστε να βελτιωθεί η ικανότητα εμπέδωσης πρακτικών και χρήσης εργαλείων της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού.

H ημερίδα απευθύνεται σε:

Νέα στελέχη τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού, διαχειριστές HR λειτουργιών, προϊσταμένους τμημάτων, γενικούς διευθυντές ή/και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο του οικοσυστήματος του HRM, οι οποίοι επιθυμούν πληρέστερη κατανόηση των λειτουργιών του human resources management (HRM).

Η ημερίδα είναι δωρεάν και απαιτείται ηλεκτρονική προεγγραφή.

Στο τέλος της ημερίδας οι συμμετέχοντες θα έχουν εξοικειωθεί με βασικές έννοιες της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και θα έχουν κατανοήσει τη σημασία του ρόλου του human resources management εντός επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσίαση των αρχών και των λειτουργιών της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, ενημέρωση για τις υπηρεσίες και τα εργαλεία HRM, καθώς και γνωριμία με υποστηρικτικούς μηχανισμούς προσωπικής ανάπτυξης και ήπιων δεξιοτήτων (soft skills).

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί δωρεάν ξενάγηση στο Πολεμικό Μουσείο για όλους τους συμμετέχοντες.

Παρακαλούμε, δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Coffee Break Partner

cookiemanlogo

 
Lunch Partners

rootslogo
erisdonutslogo

 
Drink Partners

heinekenlightlogo
rainbowlogo

 
Χορηγοί Επικοινωνίας

epixeirologo2
rejectedlogo
voriagrlogo
businesswomanlogo
thesoutlogo
 
typostheslogo